İSTANBUL / BAGCILAR - Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
DEMİRKAPI MAH. 1677. SK. YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO 5 BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, Değişime açık, Laik, demokratik bilince sahip, En az iki yabancı dil bilen, Çevre bilinci gelişmiş, Fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Her alanda başarıyı yakalayan, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Köklü bir tarihi geçmişi ve gelenekleri olan, Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, Sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, Geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri yükseköğretime hazırlamaktır.
İett, metro ve dolmuşla okulumuza ulaşmak mümkündür.
Servis vardır.
Bağcılar
İlçe Merkezine 3 km , İl Merkezine 17 km Mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun spor salonu bulunmaktadır. Salonda basketbol, futbol, voleybol, tenis faaliyetleri yapılmaktadır.